Tule hyvälle mielelle, tule Suomen Sydämeen!

Kutsumme sinut kylään Suomen Sydämeen! Meillä on täällä kaikki se, mitä hyvään lomaan tarvitaan. On tekemistä ja näkemistä, vauhtia tai retriittiä, odotusten täyttymistä ja myös niitä sykähdyttäviä yllätyksiä, joista parhaimmat lomamuistot syntyvät. Tätä kaikkea neljänä aidosti erilaisena vuodenaikana.

Vuodenaikojen mahdollistamat harrastukset tuovat monet tänne uudelleen ja uudelleen. Ikisuosikkeja ovat mm. kalastus ja veneily sekä vaeltaminen ja laskettelu. Vaikka kesän vetovoima monine tapahtumineen onkin ylitse muiden, houkuttelevat ”kruununjalokivemme” eli Suomen Sydämen kansainvälisestikin tunnetut taide- ja kulttuurikohteet vieraita läpi vuoden.

Ylpeitä olemme myös elämän pienistä suurista nautinnoista, joita voimme täällä sinulle tarjota. Onhan hyvä loma myös sesonkien herkullisia makuja ja makeasti nukuttuja öitä omien mieltymysten mukaan valitussa paikassa. Vaihtoehtoja meillä riittää!    

Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset tänne helposti. Esim. Helsingistä autolla tai junalla vain runsas kaksi tuntia. Helsingistä voi myös lentää Tampereelle tai Jyväskylään ja vuokrata auton, tai jatkaa busseilla. Niillä pääset sujuvasti alueen kaikille keskeisille paikkakunnille.